Deletedmom283 Habis Ben çok memnunum, faydası olduğunu düşünüyorum siz de deneyin isterseniz insallah faydasını görürsünüz 💐
NT130517 Benimde 8aylık bebeğim var ben almayı düşünüyorum çok faydasını gören var inşallah faydasını görürüz herkes daha erken başlıyor ama ben bi türlü emin olamamıştım
SnmMnss Ben kullanmadım ama kullanacağım kuzenim almış hediye gönderiyor kendisi çok faydasını görmüş ve kime sorduysam herkes faydasını gördük diyor bakalım ☺️
Habis Toprakdnrr en kısa zamanda alacağım inşallah. Umarım uyku sorununa da iyi gelir.gündüz yarım saatte uyanıyor gece de sürekli uyanıyor. 😔 Bu arada bebeğimin adı da Toprak ☺️
Glsmebrar Askim kehribar bebeden aldım anne bebek seti birde ayrı bir bileklik aldım 220 tuttu kolyeler bileklik 90 TL idi
Toprakdnrr Habis hadi yaa adaşlar oğlumla 😍 25 Eylül doğumlu oğlum . Bizde uykuda da faydası oldu şuan diş çıkarıyor bütün düzen bozuldu
Kbrmrc Deletedmom283 bende almayı düşünüyorum internetten kehribar sepeti sitesi var orda glp sertifikalı 145 TL normalde 125 TL pahalı bence bide faydası olmazsa verdiğim paraya değmezse diye korkuyorum napcam bilemedim genelde sertifikalı olanlar işe yarar diolar ama bilemedim