Selinsu 5253 dogdugu gece verdim benimki cok ağlıyordu huysuzdu zaten hemen tutmadi emzigi tukuruyodu ama alistirdim
Minigim_ 5253 bende verdim doğduğu gün hastanede sütüm şimdi ise düşkün değil öyle fazla sadece uykuya dalma aşamasında alıyor sonra atıyor 22 günlüğüz bu arada
Deletedmom331 5253 ben 1.ayda verdim canım bence verilebilir. Doktorlar öneriyor ani ölüm riskini azaltıyormuş uykudayken.
Mervedog Ben hastahanede verdim bana kızdılar meme reddine neden oluyırmus15 gün sonra verebilirsin dediler.Cok zor oldu ama alıştı
SnmMnss Benim küvezde kaldı 16 gün prematüre olduğu için bir haftadan sonra ağlamaya başladı her beslememden sonra durduramadım biberonun ağzını çıkarıp verdim sustu sonra gittim emzik aldım 8 tane denedik hiçbirini almadı en son avent ultra air aldık anında tuttu damaksız kullanıyorum canım ben çok da memnunum
5253 Teşekkür ederim ben de verdim de acaba yanlış mı yapıyorum yorulurmuki diye düşünüyordum, yarım saat emdikten sonra hala ellerini emiyor, ben de elini emeceğine emzik veriyim diye düşündüm 🙆♀️
Tuba92 5253 ben doğduğu gün denedim almadı bulana kadar denedim şuan 2 aylık plihps avent ultra soft emzik verdim tek seferde aldı damaklı vermeyim benc3 sakin
melisdel Bi de 20 gunlukken verdik 5 gundur kullaniyoruz hala dogru mu yaptik emin degilim. Bugun sabahtan beri de aglama krizindeyiz gram uyumadi 🥺 ne yapsak durmuyor, emzik veriyoruz susuyor ama alisacak diye vermiyoruz inanilmaz agliyo ne yapmaliyiz ☹️