[silindi] Alparslans-Mom eşimi ben başlatmıştım oyuna, benden kötü oynuyor diye almıyorum takıma azimle çalışıyor iyi oynamak için kafayı yiyecek yakında hahahh
GmzSnn Alparslans-Mom banada yüklettirdiler en sonunda gece saatlerce oynuyoruz kızlarla we çok fena silsemmi diye düşünmedi değilim
Cren GmzSnn yaa geldi benimki 🙈 kaç tane postta pubg düşmanı olarak konuşmuşluğum vardı evet evet biliyorum 🙈🙈 ama daha fazla dayanamadım anam adam ne buluyor diye bir bakıyım dedim 😂
GmzSnn Cren o meraktan ölcez bi gün🤣 bende indirdim iki gün önce gözlerimiz uyuşuyo herkes yatınca başlıyoz oynamaya🤣 bide becerebilsek
Cren GmzSnn aynen öyle valla 😂 benimki deli gibi oynuyor daha geçen bayılmış kurtarmaya yetişemedim diye bir ton şey söyledi 🤦🏻♀️ Valla beceremiyosan gel oynayak bacım bende beceremiyorum nasıl olsa 😂😂
GmzSnn Cren 🤣🤣 biz kızlarla bi oynuyoz gülmekten karnımız ağrıyo 😫 benm eşim sewmez böyle oyunları ben kendim indirdm🤣 Ama kardeşim çok dalga geçti çakal ezdi beni🥺
Cren GmzSnn iyi oynayanlar zaten hep oynayanlara laf söylesinler 😔 e zor yani napalım sanki hayatımız boyunca savaş oyunu mu gördük hele o yeni gelen kutuplu bölüm var ya fenaa 🤫🤫
Cren GmzSnn hahah benimde oluyor öyle ben zaten eşim yoksa tekli oynuyorum hep takım arkadaşlarım aa beceriksiz demesinler diye 🙈 ama eşimle oynarken iyi oluyor o hep koruyor beni 😂
GmzSnn Cren ben ilk indirdim hiçbişiyfrn habersiz oyun nasıl oynanıyor bilmiyprum ay bi baktım don kilot kalmışım ortada sonra uçağa binince atlıcamızı falanda bilmiyorum birini takip etmişim haberm yok 🤦🏻♀️ Birden attılar bizi dedim lan noluyo🤣🤣 sonra baktım herkes sağa sola kaçışıyo dedim neyse bi indik benm takımdakiler napıyosa aynısını yapmaya başladm🤣🤣 ama bi dk geçmeden bombayı kendi elimde patlattım🤣 yani ilkin günahı olmaz derler ya🙈 günahım yoktur hakim bey ama şmdi biraz daha iyi bari 🤣
Cren GmzSnn bende akm bulmazsam oynamıyorum taktım o silaha ille onu istiyorum 😂 eşimin öldürdüğü adamların çantasındam kıyafet almak en büyük hobim adam diyor ki silah al ben diyorum yok kırmızı elbise çok güzel 😂 şu kızı öldürde kıyafetini alıyım diyorum 🙈🙈
GmzSnn Cren Ölü soyuculuğuda yaptık ya dahada ölmem 🤣 o kıyafet olayına bende bakıyorum beğenirsem giyiyom🤣
Eternity Hahaha bende eşimle oynamak için açtım, berbat oynuyor. En yakın arkadaşımla gece gündüz oynardık hamileyken, bayadır oynamıyorum, açıkçası helikopter, rpg-7 vs güncellemesi geldiğinden beri nefret ettim diyebilirim 😑