Lacivert21 Merhaba hanımlar bir sorum olacaktı.kızım 4 aylık ıslak mendilini yeni doğan alıyorum.sizce değiştirmeli miyim baby me kullanıyorum.yenimdoğan dışında da var mi üretimi ??bilgisi olan var mı??
Ahanife Lacivert21 ben sleppy nin zeytinyağı olanın çok beğeniyorum normalde evde pamuk kullanıyorum 1 senedir ama dışarıda ıslak mendil olarak dediğimi kullanıyordum memnunum yani ☺️ benim kızımın ciddi çok hassasdır bir çogu pişik yaptı bu yapmadı
Denizkusu Lacivert21 ben e bebekten temizleme pamuğu alıp kaynamış soğumuş suyla siliyorum daha doğal zararsız..
Fatma_FLZ Lacivert21 bizde 3 aylık olduk sleepy yenidogan kullanıyoruz o da sadece kaka yaptıysa pisliğini aldırıyorum Kaynamis ilimis su ve pamuk ile temizliğini yapıyorum
Lacivert21 Ahanife doğumuma yakın 2 koca poşet pamuk aldım altını pamukla silerim diye ama olmadı çok sık yapıyor yetişemiyorum 😕
YK_ Fatma_FLZ bende uni babyden sonra sleepy yenidoğan geçtim ama oğlum pipisini silerken acı falan dedi konuşmayı yeni öğrendiği için acaba oylesine mi diyor dedim ama yüzümü sildim ve benim yüzümü de yaktı 😱
Fatma_FLZ YK_ islak mendil teninde kalmiyor zaten kaka harici kullanmıyoruz devamında hemen su ile temizledigim için Valla kendimde denemedim açıkçası Prima almıştık o kokulu olunca buna devam ettik
YK_ Fatma_FLZ prima pure serisi iyiymiş sanırım bende kaka yapınca yıkıyorum sadece çiş yaptığında siliyorum bide dışarıda ama yine de degirstirmeye karar verdim
Meteninannesi2020 Pampers pure kesinlikle tavsiye ediyorum içeriğide doğal ben yenidoğandan itibaren kullanıyorum çok memnunum
PelinBulutMasal 2 aylık kızım sleepy natural kullanıyorum doğduğundan beri çok şükür memnun kaldık kızarıklık pişik vs olmadı hiç. E bebeğin pamuklu mendillerinden de aldım ıslak mendille silince pamuklu mendillede kuruluyorum öyle kapatıyorum bezi.
Nurhiram Lacivert21 merhabalar ben her aldığım ıslak mendili ilk önce sıcak suyla yıkıyorum sizde öyle yapın inanılmaz köpük çıkıyor bazılarından ve bu sayede hiç pişikte olmuyor