peribelis Anneler araştırıyorum bakıyorum ama ögünlerde sıkıntı cekıyorum hep ek gıdaya gectık ama gün ögününü ayarlayanadım bi mesela birgünlük ögünde ne vermeyelım sabah, öglen, akşam ve ne sıklıkla emzirmeliym geçiş yapanlar yazabılır mı ?
Damladerin peribelis sabah ilk uyandığında anne sütü sonra uyandığında meyve püresi ve anne sütü öğlen anne sütü ikindi sebze püresi ve anne sütü akşam anne sütü ve muhallebi gece anne sütü bu 6 aylık bebek için sağlık ocağı verdi banada
Obsesifk peribelis https://www.instagram.com/p/BkuWEbsH8bk/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=u5tt2oc2lf7d
Obsesifk @peribelis Damladerin öyle vermiş ama bu şekilde içlerinde biri alerji yaptığı takdirde anlaşılması zor normalde bir gıdayı mesela elma püresi sabah öğle akşam 3 gün boyunca verilmeli yani tattırılmalı sonra başka bir gıdaya geçilmeli alerji açısından benim edindiğim bilgiler bu şekilde verilenler bittikten alerji olup olmadığı bakıldıktan sonra o şekilde verilebilir
Damladerin Obsesifk önce bir iki çay kaşığıyla denenir sonraki gün bi şey olmadıysa verilir ben öyle yapıyorum