Ilkgozbebegim06 Kızlar herkesle iyi anlaşan bi arkadasimiz vardı çok tatlı akıllı bi kızı vardı ve ikinciye hamileydi bayadır hiç bi postta yok özel mesajıma da cevap vermedi sizinde aklınıza gelip gözleriniz aradı mi arkadaşımızı merak ettim @Farahzeynep
Mommy_ Ilkgozbebegim06 En son kendi instagram sayfasıyla ilgilendiği için uygulamayı sildiğini söylemişti
Deletedmom280 Ironsides Ilkgozbebegim06 ıyı kızlar bgn kısır aserms merk etmeyn buraya girmiyor buyuk ihtimalle
Ironsides mrvnh sormayın bagimlilik oldu burasi Profiline girince resmindende tanidik geldi korona yeni çıktığında falan burda sohbetlerini goruyodum kizina dogumgunu yapacakti postlardan hatirladim
Ironsides Mommy_ ha iyi bari ya ben degisik oluyorum aklima diger arkadas geliyo adini suan unuttumda kotu haberlerini almistik
Ironsides Solocann12345 bigun bende bikac gun girmiyim sen de de ki delinin biri vardi gordunuz mu hemen tanirlar 😂
Ironsides Deletedmom280 demetdigesu hah o aklima geldi ne alakaysa biri kaybolunca girmeyince hep aklima gelir Cok sagol💕
Kahramanne Ironsides Ah demet abla ya hiç unutamadım . En son görümcesine mesaj attîm donus yapmadi . Whatsapptan mesajlari temizlerkende alessiayı atmîştı doğurdum ben diye 😔😔😔😔
Solocann12345 Misskokulum en son eşiyle sorunları vardı çok tatlıydı farah Zeynep’te hamileydi bildiğim kadarıyla