Mila2020 Kızlar merhaba bebeğim 11 günlük emme süresi bebeklerinizin ne kadardı bu zamanlarda 10 dakika emiyor ve uyuyor emmiyor daha fazla korkuyorum doymamasından sarılık olmasından normal mi
Btlp Mila2020 bana doktorum 15 dk bir meme 15 dk diğer memeyi emzir Sonra 30 cl mama ver mamayı içmezse doymuştur dedi. Bende ilk zamanlar uyuyor diye bıraktım ama yorulup bırakıyorlarmıs memeyi. Sarılık oldu bebegim sonucunda ☹️
Nuurrr Mila2020 bizde 28 günlüğüz bize de doktor mutlaka bir memeyi en az 15 dk emsin dedi, uyuya kalırsa çenesinin altından yada ayak altından rahatsız et,dürt uyandır, emmeye devam etsin dedi, sütün yağlı ve doyurucu olan kısmı sonlarda geliyormuş çünkü
Berenikom Çok normal yoruluyo cunku hemen. Emdikten sonra gazini cikartin biraz kucakta tutun uyanirsa yine devam edin az geliyosa size gore
Aselim046 Btlp benim kızım 3 aydan sonra tek memeyle doymamaya başladı ilk zamanlar ikisi birden fazla degil mi? Ama kızım sarılık da oldu🤦♀️
Mihrii Sariliksa mutlaka daha çok emzirnelisin ben her memeyi 15 dk emziriyordum. Tabiki uyuyordu burnuna, gidigina , ayağına durterek uyandırıyordum. Sarılık değilse bile sarılık riskini azaltır sık emzirmek canim
Btlp Aselim046 herhalde süt yetmediğini düsünerek ilk ay öyle söyledi suan tek memeden 15 dk emiyor doyuyor 2 aylık