Aysedemir FiE lansinoh meme ucu kremi kullanabilirsin ama hemen geçmiyor zaman alıyor. Evde tahin varsa onun üstüne cikan yagini da sürebilirsin iyi geliyor. Bir süre silikon meme ucu ile emzirmeni tavsiye ederim. Geçmiş olsun canım
Kuzumveben FiE benimde olmustu ilk dogumdan sonra 5 gun lansinoh krem kullandim ve doktorum tavisye etti memelyn diye bi gogus koruyucu kapak kapagin icinde kremsi bi yapi var fiyatida cok uygun 25 tl emzirme aninda cikariyosun onun disinda hep gogsunde olsun bana iki gunde fayda etti linkinede burakiyorum buraya incelemek istersin belkihttps://www.eczaa.com/memelyn-meme-ucu-catlaklarina-karsi
Kuzumveben FiE https://www.eczaa.com/memelyn-meme-ucu-catlaklarina-karsi Link bu canim usttekinde link gelmemis
Esra___ FiE tahinin üzerinde biriken yağ oluyor Cnmm onu sür benim de kanıyordu artık 2 gün sürdüm bi daha yara olmadı mutlaka dene
Duygu20 Kuzumveben gerçekten faydasi var mı onun kirkimiz yeni cikcak bizim cok catladi göğüslerim aglamaktan heba oldum deli gibi care arıyorum
Kuzumveben Duygu20 gogus ucu catlak durumuz ne durumda cok ilerlediyse antibiyotikli bi krem varmis arkadasima doktoru onu vermis her emzirmede yikiyorsun oyle emziriyorsun bebegini gamastandi adi galiba ama bu memelyn bana cok fayda etti hastanede kullanmadim eve geldim iki gunde gecirdi 👍🏻Sen neler kullandin doktoruna danistin mi
Kadergls Doğumdan itibaren lansinoh krem kullanıyordum sağ göğsüm çok ciddi şekilde yara oldu bi büyüğümün tavsiyesiyle soğan suyu sürdüm ve üzerine soğanı koydum bir kaç saat kaldı ve o gün o göğsümden emzirmedim sonraki gün hiçbir şey kalmamıştı o günden beri krem dahi kullanmıyorum. Sizde de aynı çözüm olur mu bilmiyorum ama benim için iyi bir çözüm oldu.
destinaa22 FiE canım zeytinyağını sür ve streçle koyu kısmını, yağdan dolayı yapışıyor zaten benim 3 gün sonra geçmişti
gzmkly FiE canım göğüs ucu yarası için en iyisi silverette gümüş kapaklar ben 18günlük lohusayım maşallah göğsümde ne acı ne çatlak var kızımda rahat rahat emiyor krem falan hepsi hikaye
Fth Emzirirken koyu tarafı mümkün olduğunca bebeğin ağzına girsin sadece ucunu çekerse yara olması kaçınılmaz ona dikkat ederseniz kendi sütünüz zaten en güzel ilaç ☺️👍🏻
adatrkmn FiE teramycn krem sür kesinlikle açık yarayı 2/3 güne kapatıyor her emzırmede yıka. Bende halen çekiyorum kapanmak üzere.bu acıyı yaşayan bilir emzirmekten korkuyordum bildiğin kesinlikle fayda göreceksin.