Mirage91 Arkadaşlar sütüm yetersiz doktor günde 3-4 kere 30 cl mama ver dedi. Bebeğim 4 günlük kilo kaybı var ben hiç bir şey anlamadım bu mama nasıl ben 30 cl hazırlicam ne kadar su kotucam
123yenianne Mirage91 biberonun üzerinde 30 yazan yere kadar su ekleyip üzerine içinden çıkan kaşık ile bir kaşık mama atacaksınız çalkalayıp yedirin
Melek-27 Mirage91 eğer kullanmaya devam edersen bebeğinin ayına göre ne kadar ve günde kaç defa vermen gerektiği yazıyor
Elifberat Hipp mamayi kullandiktan sonra herhangi bi etki yaparsa eger tekrar buraya yazarmisin acaba . Ben bi hafta oldu basladim ama her yerini kabartiyor bebegimin bi damla agzina degmesiyle beraber . Insallah sizde olmaz ama bana yazin mutlaka .
Mirage91 Elifberat ben çocuk doktoruna gittim numune verdi doktor ama öyle bir ölçek yazıyorki anlamadım ama bi zararını görmedik mamanın şimdi tekrardan sipariş verdik canım yazarım sana
Selda1903 Elifberat bizde 4 gundur hipp kullanıyoruz ilk verdigimde cok kustu sadece simdi iyi sorun yok gbi
Ebruduzgun Mirage91 hipp mama ’dan cok memnunum bende kullanuyorum 1 ölcek 30 cc 2. Ayinda 60cc ye çıkar canim
xelifgulxx Mirage91 30 ml suya kutunun içindeki kaşıkla 1 ölçek mama ama bence vermetin benim bebeğim 2 günlükken senin sütün yetersiz dedi ilk aylarda çol normal sütün gelmemesi ben 1 ay mama verdim keşke vermeseydim şimdi 2 aylığız sütüm var mama vermiyorum
xelifgulxx Mirage91 bol bol emdir 2 saatte bir ne kadar emdirebilirsen iyi mama veriyorum diye emzirmeyi sakın bırakma
Mirage91 xelifgulxx ay valla o kadar saatlerce elimle uğraştım o bile az çıktı keşke emse içebilse hiç mama kullanmasak
xelifgulxx Mirage91 zaten ilk 1 ay makine de de sağsan elinle de sağsan çıkmıyor bizde aynı kilo kaybı yaşadık ilk ay sütü çok olan kişiler bile sağarken çok zorlanıyor size tavsiyem mama vermeden önce 15 dk da olsa emzirin onun 1 damlası bile çok önemli
Tugcegoktas Mirage91 mamayı hazırladıgında asla calkalama o uste cıkan baloncuklar gaz yapıyor .Çay kasıgı ile karıstır 👍