Brcylkn Bugün sağlık ocağı 2.ay aşısını yapacağız gelin dedi, ağrı ateş huzursuzluk uykusuzluk yapıyormuş, yaptıran anneler sizin bebeklerinizi nasıl atlattı bu aşı sonrasını
-erCansu- Brcylkn aşıdan 4 5 saat okadar çok agladiki o fitili nasil kesip attigimi bi allah bi ben bilirim simdiki aklim olsa eve gelir gelmez bi yarım fitil atardım tabi her bebek ayni degil ama bidaha cocugum olsa ilk isim o olurdu
Aryamira16 Brcylkn yaptırdığımda çok huysuzlaşmıştı baya, ateşi olmadı önlem amaçlı yarım fitil vermiştim
Edaana Bende pazartesi yaptirdim 1 saat içinde ateşi çok yükseldi sağlık ocaği calpol mor şurup yazmişti ateşi çıkarsa içirirsin diye içirdi biraz mizmizliği fazlaydı uykusu iyiydi ama
-erCansu- Evooo paranox s fitilin adı hemsire fitilin daha etkili oldugunu bikere bile vermenin yeterli oldugunu soylemisti tabi aglarken şurup icirmek imkansizdi benim icin ogun bugundur fitil kullandim Allah muhtac etmesinde kesinlikle evinizde bulundurun
-erCansu- sokomel yok ateşi cikmamisti ama krize girmisti resmen aklimi oynatcktim hemsireyi aradim hemen bacaklarida kipkirmizi olmustu dedim alerjimi oldu dokundumu napti oda fitil vermemi soyledi 10 dkya kalmadan sakinlesmisti cocuk cok korkunctu ya tecrubesizlik
sokomel -erCansu- doktora son gidişimde evde bulunsun şurup önerin dedim o da şurup ve fitil yazdı da sizin dediğinizi verdi. bizim de 2. ay aşısı yaklaşıyor aklımda bulunsun diy sordum.
Zhrkndmr Sali günü yaptrdim bende cok agladi yapilirken yawrum sonra hep uyudu aksama birqz atesi oldu 1 cay kasigi calpol surup verdim rahatladi yine uyudu şükür böyle atlattik
Denisskaratas Brcylkn bazılarında oluyormuş bazılarında olmuyormuş canım ben öyle duydum yaptıranlarda bende 30 nisanda yaptırcam korkuyorum ama aşılar şart
Mommyhilal Bizde Çarşamba günü olduk elhamdulillah ateşi falan çıkmadı .sadece anne sütü alan bebeklerde biraz zor çıkarmış ateş ,öyle duydum