Fatma_FLZ Taze_annee ben cok memnunum Bi kere popomuz kızardı bepantol geçirdi Pişik olamamk icin islak mendil kullanmayın kaynamış ilimis su ile temizleyin her bez degisiminde bi 10 dk havalansin merak etmeyin üşümez biz 3 aylığız dogdundan beri havalandiririm Her bez değişimde bepantol sürerim ince tabaka seklinde
04112019 Taze_anneepişik giderici krem alın sizin yazdıklarınız pişik önleyici yani onları pişik olmadan kullanmanız gerekiyor trosyd kullanabilirsiniz
-erCansu- Taze_annee trysid ve hametanı karistirip gunde 3 kere surebilirsiniz bizde tek ise yarayan bu
Neselibebek Bepanthol kullanıyorum çok memnunum hiç değiştirmedim bir ara ensesi bile pişik oldu sürdüm bir saat içinde eski haline geri geldi
Yunus Merhaba Happy Kids anneleri 21günlük yenidoğan bebeğimin bacak arasında derisi soyuluyo ve bu acı veriyo bepanthol pişik önleyici merhem kullanıyorum bebek pudrasu ile kuru tutmaya çalışıyorum ama erken geçmesi için ne yapabilirim
-erCansu- Yunus bezini degistirmeyi denediniz mi..pudra kullanmak zararli havadaki ucusan taneler cigere yapisiyirmus diye okumustum.. birde gecmeyen inatcı pisikler alerjiden öturu oluyor
Aysegull97 Taze_annee kesinlikle arko krem canım benim kızımın pisigini arko geçirdi. Bide ılık suyla pamuk temizliyorum altını
CankizimRavzam Taze_annee bepandhol bizde ise yaramadı hamazing çok iyi zaten doktorlarda çinko içeren kremler kullanın diyo sindi daha iyi oldu 😎❤