Benim göğsüm taş gibiydi ve gecesinde burnum hafif akmaya başladı sonra titreme ve 38,5 ateşi gördüm. İğne gibi batıyordu göğsüm çok kötü olmuştum. Ateşim çıkınca 2 yemek kaşığı doğal sirke içtim, sonra sıcak suyu (üzerinde buhar olacak) bir leğene koydum, bende üzerine eğildim ve göğüslerim leğenin içine doğru kaldı üzerime de omuzlardan örtü örttüm. Buhar sayesinde göğüsten kendi kendine şıp şıp sütler leğendeki suya damlıyor. Yarım saat böyle durduktan sonra bir tarak ile (kan dolaşımı hızlandırıyor) tarayın göğsü. Sonra sabunlu lifle lifleyin iyice artsın dolaşım. Banyoya muhakkak girip sıcak su türün göğüslere ve ovalayın. 2 saatte bir muhakkak sağın. Hatta ben hata yapıp çok bastırmışım göğsüme ve sağdığımda sütün rengi bejdi sanırım tıkalı kanallardaki iltihaptı ve hafif kanlı idi (ayrıntı verdiğim için özür dilerim ama bilgilenmeniz için). Çok ağlamıştım kendimden iğrenmiştim, korkmuştum yetersiz hissetmiştim kendimi. 2 gün bebeğime süt vermedim. İyice sağdım temiz süt bekledim ve 2 güne temiz süt geldi. Benim göğsüm taş gibiydi bezeler vardı sanki ve yer yer pembeydi etrafı. Bu şekilde 2 günde antibiyotiksiz atlattım şükür 🌿