Misskokulum gmzx ebebekten aldık minderiyle birlikte hem sağlam hem hesaplı hem de az yer kaplıyor daha ne olsun 🥳🙈
biryavuzkusu gmzx model tavsiye edemem ama çok ağır olmasın diye öneride bulunabilirim benim aldığım ağır bin pişmanım şuan yerinden hareket ettiremiyorum
Mervezumra İkea kesinlikle çok sağlam bir mama sandalyesi asla bebeğin düşme durumu olmuyor içerisinde plastik olmamasına özen gösterin özellikle bacakları plastik olunca çocuğun düşme durumu oluyor
Deletedmom133 gmzx ben internetten aldim hemen geldi ayrilip çalışma masasina donusuyor hatta dun balkonda oturup kahvaltı yaptık masasinda https://www.e-minico.com/minigo-ergo-konfor-ped-hediyeli-calisma-masali-mama-sandalyesi-gri-yildizli-u-64938.html?gclid=CjwKCAjwp-X0BRAFEiwAheRuiw8M8sHCkEYFS0FCFBkGIA1P9Fhh6_cFYRK09XbTNa0NLOfrOJTgHhoCpqwQAvD_BwE indirime girmiş bende bu marka ama baska sıradan almıştım
Cananberat gmzx benn cok memnunun ayaklarini koyma yeri olduğunda rahat edemiyorlar sallanmasi daha iyi eltimin çocuğundan biliyorum onun ayak koyma yeri vardi rahat değildi