Gizemabc Kuboos_ edevlete giris yaptiktan sonra arama butonuna sahis odemeleri yazin, acilan sayfanin alt kisminda hesabinizi tanimlayin yazan bir paragraf olacak. Oraya tikladiginiz zaman zaten sayfa sizi yonlendirir
1Anneve1Bebek Kuboos_ şahıs ödemeleri yazıp allta hesap tanımlama var orda bankanı seçip ibanı verip işlemini gerçekleştirebilirsin
Kalp26 Hosgeldiannelik ben ssk li oldugum ıcın ızın suresı boyunca olan ucretım yatmış pttye gıdemıyorum aktarabılırmıyım hesabıma
Dorukcummmmm Gizemabc lütfen bana da yardımcı olur musunuz eşim dogum parası için Bi yere baçvurmadı kendisi çok üşüengeçtir ve işleri de çok yogun bu dogum parasını e devletten falan başvuru yapılamaz mı 🤔 kimliğimiz çıktı ve ne kadar para alıyoruz 4.5ay geçti süt parası falan varmı
Gizemabc Seutfu tabii oradan basvuru yapin. Ardina hemen hesabinizi tanimlayinnki para yattiginda direkt hesabiniza gelsin
Aselim046 Dorukcummmmm ben de aynı durumdayım bilen varsa birisi atarsın ya eşim gidip başvuru yapmadı
Gizemabc Dorukcummmmm Esim yaptigi icin ayrintisini bilemiyorum; ama bulundugunuz ilcedeki Aile ve sosyal hizmetlere basvuruyorsunuz sanirim. Bebegin kimligiyle. Yaklasik 1.5 ay sonra 180 lira emzirme odenegi ve 300 lira(ilk cocuksa) dogum yardimi yatiyor