Melisakyol Merhaba annelerr 🤗🤗 Oğluşuma kanguru alacağım 3 ayımızı doldurduk. Önerilerinizi bekliyorumm 🤗
morsevenfilolog Melisakyol Merhaba. 🌸 Bende hem Sevibebe’nin belden destekli slingi var hem de Solomombaby’nin kangurusu var. İkisinden de çok memnunum.
Doruk12 Melisakyol mamadus kullanıyorum bebeğim 15 kg ve hala çok rahat 🥰 bel ağrısı VS yapmıyo. Bebek yokmuş gibi hafif
morsevenfilolog Melisakyol Ben 4 aya kadar solomombaby yi yeni doğan aparatı ile kullandım. Boyun kısmı fazla gelmişti sıkılıyordu. Tek sıkıntısı o. Bende sadece popo kısmına koyuyordum katlayıp öyle kullandım. Çok rahat ettim. Başka olumsuz yanı yok
Nesli3306 Babyboroosh aldım çok kaliteli henüz kullanamadık malum virüsten evdeyiz ama tam ergonomik her yeri ayarlanıyor bacak arası boyu küçülüp büyüyor boyun desteği var kullanmamış olsam da ürün gelince tamam diyorsun yani kalite👍
Emirasaf_e Melisakyol kraft aldim bende cok memnunum 3 bucuk kiloyu aşınca kullanilabilen bi kanguru gayet saglikli durusu civilden almistim 160 tl
Ebruayd1n Bende solomombaby kullanıyorum çok memnunum cnm üstelik bebek içinde çok iyi bir kanguru ergonomik 👍😊