BEH Kızlar Doğum yapalı 51 gün oldu adet olmuşum bu sabah normal mi bu durum çünkü bazıları 1 yıl olmuyormuş.
deletedmom4842 BEH 25. günü kesilip adet görenler var çok normal illa 1 yıl olmayacak diye bir şey yok
Arzu Benim kanamam 20. Gün bitti. 46. Gün adet oldum ama aşırı kanamam olmuştu adet gibi de değildi anlayamadım. Şimdi doğum yapalı 4 ay oldu adet oldum yine
Neslihankarabal BEH sezeryan isen o yuzden soruyorsan bende 2.5 ay oldu ilk adetimi simdi görüyorum normal tatlim. Hormonlara bağlı ya bu is kimi gec kimi erken ama maksimum öngörü 1 sene doktorlar icin
YazMira İlk adetim benimde 60 gün içinde oldu bebeğim şimdi altı aylık yeni oldu herkesin genetiğine göre değişir bu durum
Liyaa BEH 47. Günü adet oldum ilk üç gün yoğun geldi 7.gün bitti normaldede 7gğn sürer 1hafta sonra yüne başladı yine yoğun sürüyor şuan bende sezeryan olan emziren 6ay olmaz diye düşünüyordum hep öyle derlerdi ama değilmiş bğnueyle alakalı
Meryemserdar Bende 40 ım çıktıktan sonraki ay adet oldum ikinci adetim 6 gün geçikti normalmi acaba çok korkuyorum bebeğim daha 3 aylık🙄