Minagece Merhaba hanımlar dört aylık bebeğim var sadece mama alıyor Bu sabah su gibi mamayla karışık kustu neden olabilir acaba hep tekrarlanan birşey değil damakları beyaz ve ishal gibiyiz huysusuz uykularımız azaldı
Sumide Canım gecmis olsun benim kizim da o aylarda kusuyordu ama reflu dedi doktor bize seninki üşütme vs olabilir mi kusmuğu kokuyosa üşütme olabilir
Gamzeli03 Geçen gün bir kaç kez benim bebeğim de o şekil de kustu şimdi iyi şükür bir kaç gün takip et derim netten baktım bulamadım bende sebebini
Minagece Gamzeli03 bende baktım bulamadım canım bakıyorum onun dışında da keyfi yerinde gülüyor ediyor falan bilemiyorum anlamadım 🤷♀️
Gamzeli03 Minagece bende üstünde durmadım arada o şekilde kusuyor ama iyi şükür şuan atak dönemi çok huysuz huzursuz bir geçse diyoruz uyumuyor sinirli ki birde ağlarken kasılıyor sizde durum nasıl 3ay 23 günlük olduk biz
Minagece Gamzeli03 canım bizde aynı gibi uyku düzeni falan bozuldu ama biz prematüreyiz düzeltmiş yaşına da bakıyorum doğduğuna da bazen kafam karışsa da 😁 şu an ikisinde de fırtınalı geçiceği geçiyor hep kucak