Masalim Ftmsnny ben yapiyodum ellerini sariyodum valla oyle uzun uyuyo ve kemik gelisimi icinde iyiymis ayaklarini sarmiyodum ama
Alyask Ftmsnny ben 5 aldır yapıyorum şimdi de nasıl bırakcamı düşünüyorum çünkü uyumuyor dalamıyor kundaksız
Ftmsnny [bilinmeyen] tam dalıyor 5 dakika sonra elleri hareket ettirip gözler açılıyor. En başa geri dönüyor bu sefer herşey ☹️
Aylinay [bilinmeyen] aynen bende hiç yapmadım annem yapiyidu ben geri aciyodum oda ellerini kaldırıp uyuyo kafasına doğru herkes dediki sen doğumdan çıkınca böyle ellerin yukarda yatmışsın ahhahaha 😊😊ahh eskiler
Keremozaninannesi Bende yapıyorum doğduğundan beri sadece gazını rahat çıkarsın diye arada açıyorum bizimkide alıştı kendisi ayaklarını düzeltip öyle duruyor :)
deletedmom4842 Sevda6767 Gece sorun olmuyor pek bir de gece uykusu önemli kolları açık daha rahat yatıyor gündüz kısa kısa uykuları o yüzden
Sevda6767 deletedmom4842 benimki gece iyi uyuyor da gündüz bir türlü dalamiyo sicriyor sizinki de ondan mı acaba diye merak ettim canm ondan sordum
Emiri Ftmsnny bende kundak yapıyorum sadece kollarını yoksa uyanıyor sabah rahat olsun diye açıyorum Ondada kendini uyutmuyor elleriyle 😊😊