VERA19 Alimalimalim Çok sevindirici bir haber,inşallah başarıyla gerçekleşir🙏🏻 Yurt dışındayım eğer ülkemiz bu tedaviyi bulup buraya gönderirse de ayrı bir gurur yaşarım❤️ Allah tüm hastaların şifasını versin
Alimalimalim Mom0870 herkes bu doktorun açıklamasını bekliyordu 23 Nisan’da müjde vericem demişti ama çok olumlu olunca beklememiş . Belki yarın çok başka olur inşallah
Mom0870 Alimalimalim hep birlikte dua edelim ben bol bol ediyorum ama görünce umutlandım baya . Normal hayatımıza dönelim ve en önemlisi sevdikleri hasta olan insanlar rahat bi nefes alsın. Çok zor .. Allah sevdiklerimizle sınamasın
Alimalimalim Mom0870 bende gördüğüm andan beri bayramın ilk gününe uyanmış çocuk gibiyim öyle mutlu bu gün çok sevdiğimiz bir komşumuzu kaybettik o lanet virüsten psikoloji felan kalmadı artık bitsin artık nolur 🙏
Mom0870 Alimalimalim Ah 😔 mekanı cennet olsun. Bende de kalmadı. Burada bir anne vardı hastanede yatan eşinin attığı mesajı paylaşmıştı o beni bitirdi. Çok zor. Sağlık ne önemliymiş sıradan hayatımız ne özelmiş.. umarım doğrudur umarım etkilidir ilaç
Alimalimalim VERA19 amin ünlüler bile paylaşmış . Sürekli sağlık bakanımızın sayfasına bakıyorum belki bu gelişmeyi detaylı anlatır diye uyku tutmadı 🙏
Alimalimalim Mom0870 ay o kadının mesajını bende gördüm . İnşallah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim şifa versin bütün hastalara çok zor 😢😢