Bugün post açmıştım bebegim susuz ve iltihabi oldugu icin doktor su vermemi önermişti. Eve geldik dus aldik uyuttum oğlumu bu arada 5ay 6 günlük emzirdim suyunu verdim uyudu uyandiktan sonra cok az cay kaşığı kadar bi yogurt verdim ev yogurdu sonra tekrar uyudu uykusunda kustu ve tikandi nefes alamadı ilkinde soğuk kanli oldum bisey olmaz kusar bebektir diyerek sirtina vurdum rahatladı böylece avuttum kendimi ama baktim bebegim bi düzeliyor bi morariyordu aniden kusmaya başlıyordu ve nefes alamamaya basladi apar topar hastaneye götürdük serum takildi kan alındı küveze koydular yavrumu ve oğlum hep agliyodu gozumun icine baka baka agliyodu bana gelmek istiyodu elini uzatiyodu ama benim elimden hic bisey gelmiyordu yanindayim ama dokunamıyorum kalbim yerinden cikti sanki onu oyle gormek Allahim cok acı.. benim verdiğim yogurt mu dokundu yada baska bisey mi oldu anlamadim kendimi cok suclu hissediyorum cok belki vermeseydim boyle olmayacaktı bilmiyorum sebebini neden tıkandığını tek bildiğim canım acıyor lütfen lütfen arkadaşlar dikkat edin bebeğinizi hic bir zaman sirt ustu yatırmayın herseyi vermeyin hazmedemeyebiliyorlar ben hata yaptım siz yapmayın.