Canlar hayırlı geceler bebeğim 3 buçuk aylık dogumumda kimsemiz gelemedi daha doğrusu benim annem dogumumdan 1 hafta önce amelityt oldugu için gelemedi memlektmzden çok uzağız esimin ailesi de gelmedi çok zor bir süreç geçirdim ilk cocugumuzda eşimle ikimiz yaptık herşeyi tabiki arkadslarmdan da yardım gordum koştular fakat insanın kendi ailesi gibi olmuyor çok çok zor zamanlar gecirrdim amelytli halimle çocuğu hep tek başıma gotrdm hastaneye ağrı sızı içinde ama eşimin de asla hakkını ödeyemem evin temzligndn yemeğe kadar üstüme başıma kadar o ilgilendi neyse çok şükür kızım 3 buçuk aylık oldu ama ne yazzik ki şu aralar kendimi çok yetersiz hissediyrm eşimde asker çok yoğun çalışıyor ve ne yazzik ki bana eskisi gibi ilgi gösteremiyor erkenden uyuyor diğer vaktinide cocugumuza veriyor zaten evde sadece anne babayız eş değiliz gibi bu beni çok üzüyor bişey dediğimde tartışıyoruz çok uzuluyorum çok kafa takıyorum eşime bakıyorum sanki takmiyormus edasında biz yıprandık sanırım ben evlilikte önce eş sonra anne baba olma tarafndayken bunu başaramaz oldukkk lütfen bı tavsiye edin banaa