Seker_serbet1 similac 1 kullanan anneler var mı, Evolvia kullanıyordum ama içeriğindeki palm yağı + k. hidratın laktoz formda olmaması beni rahatsız etti similac yada golden goat düşünüyorum, kullananlar fikir verebilir mi
Aliasilinannesi Seker_serbet1 bebegim yeni dogdugunda kullanmistim muthis gaz yapti biraktim zaten kisa sureli mama vermistim
Crn21 Seker_serbet1 bende senin gibi evolviadan vazgecip similac a basladım memnunum gayet reflusu olan bi bebegim var golden goat bebelac gold gibi bir sürü mama denedim en sonunda similac iyi geldi bebekten bebege göre degisiyo ama ben memnunum 👼🏻
VERA19 Seker_serbet1 Gaz kabızlık sorunu var bebeğimin,similac a geçtiğimizden beri çok azaldı bu sorun çok şükür,memnunum bir şikayetim yok mamadan👍🏻
Mucizemsinsenn Seker_serbet1 ben kullandım 15 gün önce 2 numarasına geçtik 1 numarası gayet iyiydi ama 2 numarası cok köpürüyor 🤷
Seker_serbet1 Crn21 yaa bebeğim iki haftadır hiç olmadığı kadar reflü sıkıntısı çekmeye başladı ve ıkınıyor o sebeple yıldım bu mamadan ki demeyeceğim inşallah bize de iyi gelir
Crn21 Seker_serbet1 reflüye ben bi care bulamadım doktorum gaviscon ver dedi ama cokta icime sinmedi hamileyken ben kullanıyodum midem agrıdıgnda onada vermek istemedm 5. Aya girdik azaldı cok sükür kusması normalde her yedigini kusan bi bebegim vardı her seferinde kusup tekrar istiyodu sürekli agzında biberonla uykuya dalıyo alısmıs artık 🙈