Yegino Gulcnkeskn valla 900 ₺ye gördüm bi tane araştırırken yatak komple o fiyattı zaten bizim, eşimi ikna etsem kendim ikna mıyım onu bile bilmiyorum 😂
deletedmom719 Yegino valla araştırsan her şeyi mutlaka bir şey çıkıyor 😀 ben artık çok şey yapmıyorum yoksa irdele irdele kafayı yiyecektim bir ara akışına bıraktım 😂
Yegino Allah-Islah-Etsin yaylı olan yatağın markası neydi? Boyu daha kısa yatak göremedim araştırırken, aynı olursa sığdırmaya imkanım olur en azından
Allah-Islah-Etsin Yegino 70X110 MİDİLİFE ORTOPEDİK YAYLI YATAK 70×110 SOFT ORTOPEDİK BAMBOO BEBEK YATAĞI 70*110 YAYLI YATAK Benim aldığım buydu ama kalmamış galiba. Yüksekliği bence çok iyi. Öbür türlü ince yatakta eğilmek zor oluyor. Boyum da uzun değil zaten 😂
Alisa58 Yegino aynı park yatağımız cnm 70.110 dimi yatak ölçüsü ve hangisini aldın acaba bende bakıyorum
Yegino Hacerr7 bizde hep yünde yatmışız aslında 🤷♀️ama ortopedik yaylı aldım ben daha konforlu geldi 😊
Yegino Alisa58 ben trendyoldan benetonun ortopedik yaylı yatağını aldım 162₺ydi sanırım 70e 105 ölçü tam oldu