Elda 1.5 aylık bebeğim var, ve doğduğu günden beri emerken sütü genZine kaçırıp boğuluyor ters çeviriyorum hemen açılıyor bir kaç sn sonra ama nerdeyse günde 3-4 defa belki daha fazla oluyor bu . Korkuyorum artık. Normal midir neden olabilir bu
Duhamm-91 Elda fazla geliyor olabilir canım önce istersen biraz sağ sonra emzir fazla gelince oluyor benim kızımda da o sağdığını da ver sonra
Prensesasya Elda sütün hızlı geliyordur canım☺️ Arada emzirken biraz kendinden uzaklaştır 2-3 saniye dinlensin bir daha emzir
37inci Elda ne kadar da bir emziriyprsın belki acıktıysa hizla emiyodır yada sütün dolgundur cektikce agzina fazla geliyodır
Tubisshamis Elda acaba sütün tazyikli geliyor da boğazına o yüzden kaçıyor olabilir mi? Benim de k aylarda göğsüm çok doluydu ve hep o tarz sıkıntı yaşıyorduk. Ya sağdıkça ya da bebeğin emdiğinde doluluk gittiğinde olmaz diye tahmin düşünüyorum.
Bilge52 Elda parmaklarınla göğüs ucunu makas yapıp sütün tazyikini azaltabilirsin canım bide genze su falan kaçınca iki kaşın ortasını sıvazlarlar ya emzirdiğinde ufak ufak masaj gibi de yapabilirsin
Aydantrk Emzirirken hafif geriye doğru yatar gibi arkanıza yaslanıp emzirin öne eğilip emzirirseniz daha tazikli süt akar. Birde makaslama yöntemi yaparak emzirebilirsiniz🤗
Hohomoromu Elda sütünü z tazyikli cıkıyorsa emerken oyuzdn boguluyr olabılır emmiyoken bi sıkın göğsünüzü süt damla şeklinde mi çıkcak yoksa karsı ya dogru fıskırcak mı bi bakın
Fatma_FLZ Elda benim kızımda hep öyleydi 2 aylik oldu geçti Tazyikli ve birden geliyordur biraz sağın