Kaalikrc Kızlar son bir haftadır oğlum memeyi emmek istemiyor iki gündür de tam arttı ve deli gibi emmek istemesine rağmen bir türlü kabul etmiyor sakimleştiriyorum yine olmuyo en son elini emip uyuyor sonra uyanınca emiyor beni, sütümde emmedikçe bariz azaldı sütümü arttırmak için napabilirim.Artık iyice sinirlerim bozuldu umarım geçicir ve bir an önce eskisi gibi emmeye başlar.Bu arada oğlum 6 aylık oldu
Bilge Kaalikrc doktor dişten dolayı meme reddi yaşayabileceğimi söylemişti geçici bir süre. Belki sizin de öyledir
ilknurcelik Kaalikrc bizde aynıyız ben 1 aydır uğraştım 6,5 aylıklığız 1 haftadır pes ettim gündüz 4 kez mama veriyorum yarım çay bardağı kadar da ek gıda gece emiyor çok şükür
Cemreceylin6106 Bilge aslında diş döneminde emmesi daha fazlalaşır diye biliyorum canım anne memesi rahatlattığı için 🤷♀️
Cemreceylin6106 Kaalikrc bol su iç komposto iç ve emmediği kalan sütü sağ ve geriden sütün gelsin kesilmesin canım buzluyla 6 ay beklete bilirsin sonra kaşıkla vermeyi dene Allah şifa versin İnşAllah 🙏🏻 Bebeklerimiz hasta olmasın İnşAllah
ArasinnAnnesi Kaalikrc bende 6. Ayda aynı sorunu yaşadım canım zaten hiç canı isteye isteye emmedi ama bu belirli aylarda yaşanan bi sorun canım sakin ol canını sıkma sakin
Prensannesi08 Kaalikrc hamile kalma riskin var mı canım bende aynı şeyi bebeğim 7 aylıkken yaşadım hamile çıktım