esilesil Kızlar iyi akşamlar 7.ayda bexsero ilk doz vurulduk. Kızımın ateşi çıktı ilk gün. İkinci gün öksürük başladı ve bronşiolite döndü. Şimdi 9.ayda yani 10 gün sonra bexsero 2.doz var bir de kızamık aşısı olacak aynı gün. Geçen aşıda bu kadar hastalığa çevirdi şimdi 2si birden ağır gelir mi. Doktor yaptırablrsin aynı gün dedi. Ama bexsero çok ağır ve yine şu zamanda hasta olur diye korkuyorum. Hastaneye de gidilmiyor ve bebeğim kalbi delik çok ağır geçiriyor hastalığı. Bexsero 2.dozda da yan etki yapıyor mu illa
Deletedmom277 esilesil bir aşı bronşiolite çevirecek kadar yan etki yapıyorsa size neden ikinci dozunu yaptırıyorsunuz anlayamadım. Demek ki bünyesi kaldıramamış ileri tarihe erteleyin biraz büyüsün. kızımın alerjisi var birinci dozu vurdurduk ama yeni doktoru ikinci dozunu erteleyelim alerjisini tetikler dedi vurdurmadım. Acaba aşıdan değil miydi hastalığı. Ben böyle bir yan etki yaratan aşının ikinci dozunu ileri tarihe erterlerdim. Doktorunuz ne diyor bu duruma
esilesil Deletedmom277 size de geçmiş olsun. Aşıyla ilgisi yoktur öksürüğün dedi doktor. Bağşklığının zayf olduğu dönemde yapılmış aşı hastalığı ortaya çıkarmış dedi. Ama ben korkuyorum yine aynı şeyleri yaşarım diye. 1 ay boyunca tedavi oluyoruz anca geçiyor.. Ertelenebilir mi onun hakkında bilgim yok. Öyle bir ihtimal var mı sorayım tekrar.
esilesil Deletedmom277 ayrıca son bir hafta içinde el ve ayak bileklerine kabarıklık ve kızarıklık oluştu. Doktora resmini attım alerji dedi. Alerjimiz varsa bizimkini de tetikleyebilir mi o zaman. Sizin nasıl bir alerji
Nkht2705 Bizde 9. Ayda ikisi aynı anda oldu,bi problem olmadı cok şükür.Sabah aşılarını oldu,aksam 1 çay kaşığı calpol verdim biraz huzursuzluğu oldu normale göre o kadar.İnsallah sizde de bi yan etkisi olmaz
esilesil Nkht2705 inşallah olmaz ya. Çok sık hastalanıyor korkuyorum. Bebekten bebeğe değişiyor demek ki. Ben de calpol verdim baya ama çare olmadı geçen sefer. Eğer aşıdansa hastalığı tekrar eder diye endişeleniyorum
Deletedmom277 esilesil Yeni geçiyorsa şu an bağışıklığı düşük olabilir yine aynı şey olmasın. Aşının bu denli yan etki ettiğini bilmiyordum umarım bir şey olmaz ☺️
Nkht2705 esilesil tabi haklısınız endiselenmekte,insallah olmaz ama doktorunuz en iyi şekilde yönlendirir sizi belki de denk gelmiş olabilir
esilesil Deletedmom277 ya hasta olacağı varmış ya da aşıdan oldu bilmiyorum.. Allah korusun inşallah olmaz tekrar. Teşekkür ederim
Deletedmom277 esilesil bizim alerjimiz çok yüksek gıdaya karşı var. Sizin bebeğiniz ek gıda alıyordır tadımlarda aslında anlardınız alerjisi olsaydı bence
esilesil Cigdemm61 doktor menenjit aşılarını bu şekilde ayarladı bize. Burda okudum farklı zamanlarda yaptıranlar var. Doktorunuz ne dedi peki asıl o söyler doğru zamanı
esilesil Deletedmom277 anladım evet bugüne kadar olmamıştı sadece bileklerde olduğu için böcek sinek ısırığı da olabilir dedim kendimce. Geçmiş olsun tekrar size