HandeErdeman Merhaba arkadaslar ek gida doneminde kullancak oldugumuz bebek irmigi, organik bugday unu , ruseym gibi besinleri nerden ediniyorsunuz .Ya da tavsiyeleriniz nelerdir.
deletedmom1101 HandeErdeman Hande hanım ben instagram da makarna vitmadan alıyorum zengin ürün yelpazeleri sayesinde herşeyi bulabiliyor araştırmanızı tavsiye ederim 🙏🙏😌
Thesra HandeErdeman Bey organik derim diğerlerini es geçerim çok çok memnunum herkese şiddetle tavsiye ediyorum diğer ürünlerin birçoğunda şikayet var🙂
ElifAlya HandeErdeman makarna vitmanin sitesinden inceleyip alabilirsiniz. Kadin muhendis girisimci bir annenin katkilariyla uretiliyor🖒
deletedmom4842 HandeErdeman 6 aylık oldu oğlum bizde başladık ben beyorganikten almayı düşünüyorum makarna vitmadan şikayet eden var
HandeErdeman Thesra Valla hic duymamistim cok tesekkur ederim sizler sayesinde onuda duymus oldum bebeklerimiz icin en iyisi hangisi ise tercihim elbetteki o olacak.
HandeErdeman [bilinmeyen] Bunu duymamistim bakayim hemen ben makarna vitmayi instagramda cok goruyordum bende biran guvenemedim ama sertifikalarini inceledim guzel gorunuyor. Birde makarna lutfen var mesela babymall de de satisi var .
HandeErdeman [bilinmeyen] Hemen bir bakayim dedim cesitlilik olarak gercekten beyorganiginde yelpazesi genis.
Thesra HandeErdeman Rica ederim makarna lütfenden almıştım ilk canlı ve ölü böcekler mevcuttu içerisinde artık asla instagram annelerine reklam yaptıran firmalardan birşey almam
ElifAlya deletedmom4842 hadi ya ordanda mi sikayet var. Oysa alanlar memnundu. Ne gibi sikayetler var🤔