Handeylmz Hanımlar 11 gün önce sezeryan doğum yaptım bugün dikişlerim de iltihap oldu öksürünce patladı bildiğiniz fışkırdı iltihap elimle bastırıp çıkmasını sağladım gidip pansuman yaptırdım böyle bişey yaşayan oldu mu ne kadar sürede düzeldi
Nildailay Handeylmz dikişlerinizde iltihap olmamalk dokrora görünmelisiniz ve estetik dikiş yapılmadımı lazerle bebde öksürmekten korkuyıdun doktorum ben bir yandan kocan bir yandan çekse seni bu dikişler açılmaz demişri 🤷🏻♀️
Birkoalaanasi Dikişlerim alınana kadar gülmekten, hapşurmaktan ve öksürmekten aklım çıkardı. Korse kullanmanı tavsiye ederim, oraya tam baskı yapıyor ve tutuyor tam oynayan yer olduğu için hiç birşey hissetmiyorsun korse olduğunda 🧘🏻♀️
Handeylmz Birkoalaanasi korse sanki çok baskı yapıp canımı acıtacak gibi geliyor bu 3 aşamalı kopçalı korselerden diyorsunuz değil mii
Birkoalaanasi Handeylmz hiç farketmez bana da öyle geliyordu seni çok iyi anlayabiliyorum şu anda istersen şal felan sar evde ne varsa sar inan daha rahat edeceksin
Handeylmz Nildailay dikişlerimde açılma yok üzerinde beyazlık olmuştu patladı pansumanda doktor sıktı baya dikişler iyii