ozelegtmcianne
Tecrübeli annelerden rica ediyorum lütfen bilen yardımcı olabilir mi çok çaresizim😔oğlum haftaya 3 ayını dolduruyor Bir ay gibi bir süredir akşamları hep emmek istiyor özellikle son zamanlarda daha arttı bu durum Saat 7 den sonra başlıyor emiyor yarım saat sonra tekrar ağlıyor meme istiyor emziriyorum yine aynı ve belirli bir saatten sonrada emdiği zaman sanki süt yokmuş boş emiyor gibi oluyor göğüslerim çok yumuşak oluyor sürekli emmek istiyor emerken de eliyle saçını kafasını çekiştiriyor kendini geriye itiyor gece 12 de uykusuzluğa dayanamayıp uyuyor çok üzülüyorum hurma incir dereotu vs denenediğim şey kalmadı neden böyle bilen var mı ?
NarminaAbdullayeva
Simdi bi sey soyliyim. Beni cogu lincler ama olsun. Ben ilk dogurdugum gunden bu tarafa fazlaca sutum
Yoktu. Siz dediginiz gibi bos meme. Ilk dogdugu gunun sabahindan brn hem
Meme hem mama verdim. Onceleri gunde 2 kere meme veriyordumsa simdi 5 kereye cikti. Sadece gece mama veriyorum. Bazen sutum olmuyo ve bunu biliyorum o zaman da mama veriyorum. Bebegimi yormak istemedim kendim de yorulmak istemedim. Nasil mutluysaknoyle devam ettik.