Dyg_brn Kızlar merhaba, 5 ay 14 gunluk kızımın dişleri yaklaşık 2 - 3haftadır çok kaşınıyor, çok huysuz 😣diş çıkarma süreci ne kadar süre sancılı geçiyor bütün dişler çıkıncaya kadar ağır mı geçicek bunu merak ediyorum
Deletedmom283 Dyg_brn İlk dişler biraz zor çıkıyor ama arkasından hepsi dizelenip geliyor :) azılar çok zor çıkıyor, bebeğiniz içinde sizin içinde zor bir süreç, Allah kolaylık versin 💐
Jelibon88 Dyg_brn dokuzbuçuk ay ve 7.dişten bildiriyorum diş sancisi hiç geçmiyor ustune azilarda gelmeye başladi uykusuzluk mizmizlik huzursuzuk ek gida reddi hepsi var bizdee😥😥
Yasemin35vtnsvr Dyg_brn kızım 10aylık 9.ayda çıkardı aynı anda 2diş birden ve 3.ayda bizim diş sıkıntılarımız başladı çok zor geçti çıkana kadar şuan biraz hafiflemişti ki şimdi üstlerin sıkıntısı var sanırım hepsi çıkana kadar bu şekilde devam edecek
Dyg_brn Deletedmom283 baya baya zor bakalım başladık bismillah🙈çok hırçınlaşıyo eli ağızdan çıkmıyor, ben karanfil yağı ve zeytinyağı karıştırıp diş etlerine masaj yapıyorum insallah iyi gelir, siz ne tavsiye edersiniz var mıydı diş çıkardığında Yaptığınız bişey
Deletedmom283 Dyg_brn Ben o zor dönemlerde https://www.jevaismieuxmerci.com/camilia-dentition-nourrisson-30-unidoses-9181.html böyle bir ilaç kullanıyordum homéopathie ama Türkiye’de henüz çok yaygınlaşmamış sanırım, günde 3-4 defa veriyordum ağrıyı geçiriyordu rahatlatıyordu, kehrıbar vazgeçilmezimdi 4 aylık iken taktım şuan 19 aylık hala boynunda, diş jeli kullanıyordum, ve https://fr.shop-orchestra.com/fr/coffret-sophie-la-girafe---fresh-touch-DPJ11O.html?gclid=CjwKCAjwhOD0BRAQEiwAK7JHmLI1Z7w1Co_tjmDtwKEbQHOCYoaEwi3sM2Ws49GRdkTT0iHYyINtWxoCl-4QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Sophie diş kaşıyıcı en sevdiği oyuncaktı, doğal kauçuktan yapılmış almanızı tavsiye ediyorum 💐💐💐
Dyg_brn Jelibon88 off 🤦♀️Allah yardımcımız olsun o halde kıyamam kuzulara ya bi an önce çıksın bitsin 😐biz daha 2hafta oldu kaşınma huysuzluk vs daha çok yol var önümüzde 🙈😣
Birminnosannesi Deletedmom283 Merhabalar, camilia nın içeriğini biliyor musunuz acaba? Ben osanit almayı düşünüyordum ama camilia daha mı iyi acaba?