Pier Oğlum 8 ay 20 günlük. Doktorumuza yürüteç alalım mı diye sormuştuk ama tehlikeli olduğunu asla tavsiye etmediklerini söylemişti. Kayın pederim bugün yürüteç almış gelmiş. Eşim çocuğu neredeyse hiç işinden çıkarmayacak ben de kızıyorum. İnternetten araştırdım hiçbir uzman tavsiye etmiyor. Ama biz yürüteçle büyümüş çocuklarız. Ne yapayım? Var mı kullanan? Zararını gören ya da faydasını?
ikiponcikannesi_198960 Pier öncelikle kullan demiyorum. Benim iki oğlum var ilkini de koymuştum şuanki de 8 ay 22 günlük 7 buçuk aylıktan beri koyuyorum ama öyle sürekli değil. Koyuyorum 10 dk turluyo odaları sonra sıkılıyor zaten. Ya da yemek yapıcaksam mama yapıcaksam kısa süreliğine iyi oluyor. Günlük 1 saat anca biniyordur. Zaten ayakları yere tam basıyor o yüzden kasıklarına falan öyle çok baskı yapmıyor. Zararlı vs dicekler hiç bana bulaşmasın. Bu benim çocuğum. Kadın sormuş fikrimi söyledim 💙
Birkoalaanasi Evet, özellikle erkek bebeklerin kullanmaması gerektiğini söylüyorlar. Eski şartlar ile şu anda bir değil. Bilinmiyordu. Olmadığı olmayacağı anlamına da gelmiyor.. öyle büyüdüğümüz doğru büyüdüğümüz anlamına da🙅🏻♀️
Pier Birkoalaanasi ben de ikide kaldımZ adam heves etmiş almış getirmiş bişey diyemedim. Eşim çocuğu neredeyse içinden çıkarmayacak. Zararlı diyorum o diyorum bu diyorum anlatamıyorum. İnternette araştırdık sonra da endişeleniyorum. Keşke başka birşey alsaydı 😞
KYO Bebeler olayı çözdüklerinde oturup durmuyorlar ki içinde ben de koyuyorum oğlumu mecburen yürütece çünkü başka türlü oyalanmıyor yardımcım yok tüm iş bana bakıyor ayrıca 4 yaşında bir oğlum daha var yürüteçle geziyor peşimden geliyor oturmuyor ayaklarının üzerine dikiliyor hatta yürüteçden alıp kucağıma aldığımda kucağımda otururken ayaklarının üstüne dikilmeye hatta bir adım öne atmaya başladı kendisini şuan dokuz buçuk aylığız