Denisskaratas Merhaba kızlar sütüm yetmiyor galiba emmek istiyor sürekli 54 günlük mama versem günde 1 kere memeyi bırakır mı bırakmasın istiyorum ikisi birlikte olsun
Wolverine Denisskaratas Bırakmaz tabiki niye bıraksin. Ama sütünün yetmediği anlamına gelmez sürekli memede olmasi. Kaka çiş sorunu yoksa sütün yetiyordur.
neyzen15 Denisskaratas verme canım onların mideleri yumurta kadar sadece rahatkamak ve bizim sıcaklıpımızı almak için sürekli emmek istiyor açlıktan ağlamıyorsa mama vermemeye çalış bu aylarda seni sürekli isteyecek tadını çıkar 3. Aydan sonra memede durmuyorlar meraktan etrafı izlemekten
Sehrickr93 Sütünüzün yetmediğini nerden anladınız acaba emmek istemesi çok doğal bir tek onu biliyor bebek 🥰 lütfen kötü düşünmeyin sütünüz mutlaka yetiyordur bezleri iyi mi
[silindi] @Denisskaratas daha çok küçük olduğu için sürekli emmek ister çünkü doymanin ne olduğunu bilmiyor ve zamanla öğrenecek. En iyi kilosuna bakarak anlayabilirsiniz . Doğum kilosu ve şu an ki kilosu iyiyse gerek yok bol bol emzirin
cmc16 Denisskaratas tüm kaynanalar aynı galiba sürekli aç bu çocuk aç bu çocuk halbuki bilmiyor ki emmek bir refleks her zaman aç olduğu anlamına gelmez
[silindi] @Denisskaratas maşallah kilosu iyi canım okuduğum kadarıyla bez sayısı da ıyi gibi. Doktorun mamaya başla demeden ne kendi isteğinle ne de kayınvalidenin demesiyle başlama bence. Gazi olduğu için sürekli ağlıyor olabilir biz 3 ay gazdan hic uyumadik inan geçiyor bu günler
Denisskaratas [silindi] kzıızmda gündüzleri hiç uyumaz nerdeyse ama gecede kalkmaz ama bugun çok agladı cok canm yandı bende öyle düşünceye girdim