Drnesra Kızlar 2,5 aylık kızım var ve elleri hep ağzında kendini bunaltıyor ve uykudayken yaptığında kendini uyandırıyor sürekli nasil vazgeçirebilirim 🤔
Fatma_FLZ Drnesra aynı 2 aylıkken başladı ellerini emmeye 3 aylık olduk baş parmağını emiyor Geceleri kundak yapıyorum ben
Hosgeldiannelik Drnesra 2,5 aylığız geçenlerde böyle başlık açmıştım emmiyor elini yalıyor diye, bormal demişti herkes. İlerde emcekte demişti. Ve evet artık sadece eli yüzünde değil emiyor parmaklarını da boğazına kadar sokuyor 😁
Drnesra Fatma_FLZ o şekilde değil sadece yalıyo elini burnuna gözüne götürüyo nefes almasını engelleniyo
Drnesra Fatma_FLZ bi parmağını emse bunalmaz ama elini yalayip burnuna gözüne götürüp nefesini kesiyo gece bende kundak yapmaya çalışıyorum fark edice zorluyo hep kendini acmak için
Masal_Nur Bu aylarda emme refleksi çok geliştiği için ellerini tanımaya çalışıyorlar. Olsun benim bebeğimde 2 10 hünlük aynı eli hep ağzında sürekli emme istiyor. Benim bebeğim meme tutmuyor. Siz tuttura biliyorsanız rahat edersiniz
Drnesra Masal_Nur yok meme cok uğraştım almıyo öyle her hangi parmağını emmiyo midesi bulaniyo sadece yalıyo elini burnuna gözüne götürüyo nefes almasını engelleniyo
Drnesra Hosgeldiannelik elinde eldiven varkende yapıyor yalıyor bazende parmağı denk gelince agzina sokuyor mide bulanıyor hemen çıkarıyor 😀