Ozgaytmr Merhaba 1 yasinda bir kizim var. Cisi kokuyo ates flan yok. Hastaneye gidemiyoruz durumlar belli.. idrar yolu enfeksiyondan baska sey icin kokar mi
Deletedmom265 Ozgaytmr kokmaz ilhtihap vardır muhtemelen ateş vs yapmaz sadece vajinası yanar yaparken ağlıyor mu
melasya Ozgaytmr sivi alimini artirin su icirin bol bol.10 aylik bebegim gecen ay sirf o yuzden tahlil kultur yaptirdim temiz cikti.bol su icince olmuyo
Humaahsen 2bucuk yasında kızım var anne acıyır dıyor ve cok kokuyor ıdrarı taharetını yaparkrn su ile sırkeyı karıstırdım pamukla onunla sılıyorum ve papatya cayı içiritorum 3gundur kokusı gıttı renkı normal e dondu bez kullanmıyıruz
Ozgaytmr Humaahsen sirkeli suyu deneyeyim bide. Biz bez kullaniyoruz bezden mi kokuyor acaba diyorm. Prima kullaniyorz bezin kendi kokusu bile kotu
ikiprensesannesi94 Bol su içirdiğimde koku olmuyor 6 aylık benim kızım koku oluyor diye idrar tahlil i yaptırdım temiz çıktı
Humaahsen Primayı biliyorum evet koku ama sız islak mendil kullanıyırsanızda sırkleli su kullanın yoksa antibiyotik tedavısı gerekecek yazık