Ftmnrazra Merhaba kızım 36 günlük sebamed yenidoğan sampuan kullanıyorum suanlık hala var 3 ay sonuna doğru biter yada daha erken bilemeyeceğim. Ondan sonra dalinmi kullansam bilemedimm gözleri falan yakarmı? Yoksa daha sonramı gecmem gerek. Siz ilk 6 aya kadar ne kullandınız
defnesmomm Ftmnrazra eğer imkanınız varsa mustela alın 💙 çok bereketli zaten, azıcık kullansanız bile tertemiz oluyor bebiş.
tuananilmoms Ftmnrazra bizimde 2 aylık mustela kullanıyoruz çok memnunum ve baya bereketli kesinlikle
Armanyldzhn Valla ilk başta uni baby yenidoğan köpük formunu kullandım , 4. Ay itibari ile jjohnsons şampuanını aldım . diğerleri kokusuz olduğu için sanki temizlemiyor gibi geliyordu 🤷♀️ Bebeğim 5 aylık .
anne15 Bende mustela dalin ve unibaby aldım su an mustelayı kullanıyorum yenidoğan die baya gider bu bitince elimdekilere gecerim diye düşünüyorum
My_LiFee Ftmnrazra ilk aylar Nivea almıştım şuan shamson kullaniyorum memnunum 😊bu arada 3 ayrı post açmışsiniz keşke 3 sorunuzu da bir postla sorsaydiniz 🥰
[silindi] Ftmnrazra kesinlikle mustelanın yenidoğan köpük şampuanı. Fiyat biraz pahalı gibi gözükse de çok uzun süre gidiyor, en önemlisi de içeriği doğal ve bebekte asla alerji yapmıyor.
Fatma_FLZ Ftmnrazra bende de sebamed ürünleri var bende sabununu kullaniyorum doğduğundan beri 3 aylik olduk Bence memnunsaniz Sebamedin ürünlerinden degistirmeyin