Ebruuuuuu Bebeğimin göbeği 6 günlükken düştü, 15 günlüğüz hafif iltihaplanması var bide biraz biraz kanamış zıbınına geçmiş sizce normal mi?
TheLatte Ebruuuuuu benim bebeğimde öyle olmustu bi zararı olmaz demişti doktor ama az az kanamaya devam etti bizde yaktırdık. Yakma işlemide bildiğimiz yakma değil cubukla merhem gibi bişey sürüyo. Kuruluguna dikkat edin banyodan sonra falan
Misskokulum Ebruuuuuu K vitamini eksikliğinden oluyor biz de de olmustu doktor tekrardan K vitamini iğnesi yaptı bir daha olmadı
TheLatte Ebruuuuuu evet biz yaptırdık ama 7 ay önce bile bulunmuyodu çünkü artık üretimi durmus gittiğimiz devlet hastanesinin yenidoğan yoğun bakımda bulmustuk
TheLatte Ebruuuuuu gittiğim hastanedeki doktor doğduğunda yapılıyo bebeklere yapılmıştır demişti ama benim yapıldıgına dair bilgim yoktu
Misskokulum TheLatte özel hastanelerde daha rahat bulunuyor diye biliyorum biz gittiğimde hemen eczaneden isteyip yaptılar
TheLatte Misskokulum istanbuldayım özelede gittim devletede ama bulamadık eczane eczane gezdik yine yok. En son baska bi devlet hastanesinde yenidogan yogun bakımdan cocuk doktoru rica etti öyle vurdular. 7 ay önce yapıldı bize doktor üretimi durdugu için bulunmuyo kalktı piyasadan ellerinde kalan kullanıyo demişti