anneCANan 7+4 günlüğüz. Şu aya kadar çeşit çeşit huyumuz geldi geçti her ay değişik uyuma tarzları havada uçuyor şu an iki diş birden geliyor yavrumda nasıl uyuduğunu ne zaman yatıp kalktığını bilmiyor. Malum Katı gıda serüveni de başladı. Serüven tam hız devam ederken “annemin sütüne ihtiyacım yok” havaları başladı. ‼️Sizde durum ne alemde kızlar günde kaç kez emziriyorsunuz biz üç kere anca oda ¾ dk falan normal mi ⁉️
Seherronya anneCANan 7 ay 10 günlüğüz 2 tane diş geliyor ucları gözüktü çığlıklar havada ucuşuyo çok mu çok huysusuz sürekli kucak istiyoruz :)) uyku zaten hiç olmadı 😂😂 birde tutunup ayağa kalkmaya çalışıyoruz bol bol düşüyoruuz böyle geçiyor 7. Ayımız :))
OzEnAr anneCANan 20 eylül 🙋🏽♀️ mama ile besleniyor arada sırada meme emiyor çokta fazla değil etrafı incelemekten memeyi emmiyor mamaya iyice alıştı benimde sütüm de azdı zaten doymuyodu 🤷🏽♀️ ek gıda serüveni zormuş yapıyorum bişeyler ama zorla yiyor zorlamıyorum bende yediği kadar kahvaltıya başlamak istiyorum yumurta sarısı tattırıyorum az az alerjik birşey olmasın diye sonra labne tereyağla falan bi kahvaltı hazırlıcam bakalım 🙄
Burcuveburcum anneCANan 3 Eylül 🏝 Geçen hafta pişikle savaştık sudocrem ile hallettik şükür 🙏 diş sancısından yüksek sesli besteler yapıyor hanımefendi 🙄bıraksam memede yaşar ama tabi eline verilen mamişlere bazen kayıtsız kalamıyor,kaşık görmek istemiyor 🤷♀️Yürüteçle hız denemelerinde,çok sık uyanıyor tabi bi de uyku mahmurluğu da yok anam gün aysın direk gözler faltaşı 🥱
Papatya-kiz Benim sütüm cok az yetmiyor zaten. Hicbir mamayida kabul etmiyor verebildigimce ek gida veriyorum 4-5 kezde emziriyorum ama ne kadar iciyor muamma 🥺
anneCANan Papatya-kiz ben fazla yüklenmekte istemiyorum kakişini zor yapıyor sonra kabıza çevirir diye korkuyorum
Birkoalaanasi 11 eylül 🍒 Ben uykuya tepkime olarak doğurmuşum.. Sütüm 1 hafta önce tamamen kesildi, bitti.. Sadece formül süt, çorba, yoğurt, meyve, sebze olarak besleniyor.
anneCANan Birkoalaanasi iyice hareketlendi evde küçük bir adam var 🥰 ama meme vermesem neden diye ağlamıyor
anneCANan Seherronya bizde iki haftadır geceyi gündüze kattık 7+1 olduğumuz gün iki dişi merhaba dedi boy vermesini bekliyoruz 😁
zeynepzeze Çok üzgünüm 😔 Benim bebeğim de emmeyi nerdeyse bıraktı. 😢 En azından 1 yaşa kadar emseydi. Uyku zaten hiç düzene binmedi. Gecenin bir vakti uyuyor sürekli uyanıyor
anneCANan zeynepzeze sütünüz nasıldı yetiyor muydu bıraksın bende istemiyorum can sıkıyor bu durum çünkü öyle tam olarak katı gıda ile de beslenmiyor. Bazen uykuya dalamıyor falan acaba açta o yüzden mi diyorum hep meme veriyorum almıyor içim hiç huzurlu olmuyor öyle yapınca da nasıl olacak bilemiyorum öyle katı gıdaya da yüklenemiyorum
Seherronya anneCANan şu dişler bitsede rahatlasak ta valla ben kafayı yiceeem sürekli huysuz çığlık atıyo bugün çok yoruldum :(
zeynepzeze anneCANan Bizim kilo alımımız az olduğu ve hiç durmadığı için meme - mama gidiyorduk zaten 😕
anneCANan Sadullahefe südünüz nasıldı peki bol muydu benim günü kurtaran cinsten 🤗 bir arkadaşım da siz gibi 9 ay cup cup emzirdi anca 9 da geçti katı gıdaya
Sadullahefe anneCANan sutum guzel normal yani. Bi gunde bir minik kase corba içiyor yada yumurtayla pure yapıyorum onu yiyor sonrasında da meyve puresi yogurt yiyor aslinda yemesi gerekeni zaten yiyor bebegim ama gunde 8 9 kere de emiyor. Geceleri saymıyorum bile
anneCANan Seherronya zor ya hele minnoşlar için daha zor sabır sabır sabır da bebişlerimizin bebişlerini görene kadar bu sabırlar bitmez gibi 😁
Kubradaghan01 Sadullahefe benim kuzum küçük bi adam 😊 doğduğundan bu yana ağlayan bi bebekti hâlâ da ve çok hareketliyiz. Ek gıdaya 5. Ayda geçiş yaptık mama ile beslendiği için bi sıkıntımız olmadı bakalım iştahı gayet yerinde herşeyden az az yediriyorum. Sizde durumlar nedir ☺️☺️