FiE Daha öncesinde birkaç kere mastitle alakalı başlık açmıştım belki hatırlarsınız. Sütümü sağıyordum ama 2 kere mastit olunca doktor emzirmeden kurtulamazsın dedi. Ben de artık bebeğimi emmeye alıştırıyorum. Dün gece güzel emdi fakat bu gece neredeyse toplasam 15dk emmemiştir. Göğüslerim taş oldu. Sütüm aktı göğüslerim şu an hala taş. Ne yapacağım ben? Sağmak istemiyorum. Sağmak damarları fazla uyarıyormuş ve mastit olma ihtimalini artırıyormuş. Kısaca bana bir yardım, bir fikir verir misiniz?
Gizemre FiE bebeğiniz bırakır kendiliğinden siz bırakmayın o dinlenmek için bırakıyo biz doydu sanıyoruz bi 5 dk durup tekrar verin kesin alır birini bitirsin sonra biraz dinlensin diğerini de verin
Elifdeniz FiE biraz elinizle sağmayı deneyin memeler rahatlayana kadar pompa kadar damarları uyarmaz en azından ağrınız hafifler
Zeyyy FiE ayak parmaklarını çimdikleyin burnunu sıkın uyandırın emsin şimdi uyanmaz sonra uyumaz yaramazlar 😊 duşa girip sıcak suyun altında göğüslerinizi sıkın ben öyle yapardım biraz rahatlatiyo