Deletedmom193 Kızlar bebeğim 3 aylık sürekli oturmak istiyor yatma pozisyonda ağlıyor oturtunca susuyor sizde durumlar nasıl oturması sakıncalı mı bu ayda
Deletedmom245 Deletedmom193 oturması yanlış canım biz 5 aylığız daha yeni yeni oturur pozisyonda duruyor
Deletedmom388 Deletedmom193 Kızım da öyleydi kucakta oturur gibi durunca hoşuna gidiyordu o zamanlar ama küçük olduğu için bir şekilde oyaladım. 5.aya yaklaşırken yavaş yavaş kucakta oturtmaya başlamıştım.Sizinki daha ufak🌸
DogaLina Deletedmom193 ortopedi doktorumuz 6. Aydan önce bebegin oturmaması gerektiğini söyledi bize. 5 aylıgız henüz daha hiç oturmadı
Sadullahefe Deletedmom193 benim oglumda 4 aylikken oturmaya calismisti kucagimizda oturttuk once sonra yavaş yavas oturmaya basladi suan 6bucuk aylik baya baya desteksiz oturuyor arada hi devriliyor sadece
Deletedmom193 Nurmry yok ben oturtmuyorum ama yatarken kendini kaldırmak istiyor agliyo kucağıma alıyorum oturur gibi susuyor
Nurmry Deletedmom193 o şekilde sıkıntı yok anladığım kadarıyla kucagınızda dik duruyor demi eğer öyleyse bir skntı olmaz ama normal kucagınıza oturtuyorsanız yanlış
Deletedmom193 Nurmry yok ayakta mesela kucağımda elim poposunda tutuyorum otururken oturtmuyorum zaten daha küçük beli ağrır diye korkuyorum ama bebeğimde asla yatmak istemiyor 🤦🏻♀️
Nurmry Deletedmom193 benmkide öyle bakmak istiyor 2 bucuk aylık yüzüstü yatırıyorum genelde yoruluyor öyle hem🙆🏼♀️ şekilden şekilde giriyoz böyle😒
Batu37 Deletedmom193 bizimkide bugün 3 aylık oldu hamağının dışında yatmıyor kucakta sürekli şu sıralar cam kuşu olduk 🙂
Deletedmom193 Nurmry bizde şekilden şekle giriyoruz yatana kadar 🤦🏻♀️ Allah sabır versin tüm annelere🌼
Deletedmom193 Nurmry ayy ikiz mi Allah sana iki kat sabir versin benimde büyüğü 3 yaşında küçüğü 3 aylık 🥰
Nurmry Deletedmom193 yok ikiz değil ama ikiz kdr zor bence büyük kız 5 yaşında küçük erkek 2 bucuk aylık😒🥴yatağa yatana kdr ağzım gözüm yamuluyo🤦🏼♀️
Deletedmom193 Nurmry benimde aynı ya.cok zor iki çocukla uğraşmak benimde iki kızım var Allah bağışlasın sizinkinide🙏