Zynpazra Arkadaslar bebeğimde hırıltı vardı nezle olmuş dedi doktor peditus verdi ama internette peditusla ilgili hiç iyi yorum okumadım peditus kullanan varmı ? Hangi ayda kullandınız ? Tedavinizde işe yaradı mı ?
shdemir Zynpazra Bende bu ilaci almak icin eczananeye gittim oglumun 6 aylik oldugunu soylemistim veremeyiz 3 yastan once kullanilmasi yasak dedi canim.
Thesra Zynpazra Benim bebeğim 10 aylık kullanıyoruz iki gün önce gripten gittik güvendiğim bir doktor yazdı kullanıyoruz🤔🤔
Zynpazra Thesra yani bnm bebeğimde 3aylık artık aferin peditus içebilir peditus yazalım dedi asistanına
Thesra Zynpazra İçemiycekleri şeyleri yazcaklarını düşünmüyorum canım ben zaten ama yinede bilemiyorum bende kendi doktorundan başka doktora götürdüm ama güvenirim bu doktorada yanlış bişi yapcağını sanmam
Aysen 1 yasındayız kullandık biz 3 4 gun kullan gecırıyor, doktordan doktora degısıyor sadece ilaç kullanımı😊 biz 2 aylıkken kullandık sorunsuz bı ılac canım, soguk algınlıgı ılacı
Thesra Zynpazra Evet malesef aslında sadece doktorlarda değil hemen hemen bütün mesleklerde var bu iş herkes farklı şeyler söylee kimininki en doğru hiçbi zaman bilinmez😑😑😑