Dilarahmet1 Lütfen yardımcı olun arkadaşlar kıpkırmızı bebeğimin popusu en hızlı iyileştirebilcek ne tavsiye edersiniz
Mehtapsercee Dilarahmet1 kesinlikle zeytinyağ sür benimde başıma geldi yara olmuştu göz göz patladı kanıyodu bol bol zeytinyağ sürdüm ıslak mendil kullanma altını havalandır pamuklu suyla sil canım sür zeytinyağ sık sık bol bol bizimki 3 günde geçti bidahada olmadı 🥰🙏
Fs10 Dilarahmet1 merhabalar eczaneden mavi renk olan hametan alın çok iyi geliyor 2 güne hafifletiyor. Yağ gibi şeyler sürmeyin asitli olduğu için daha kötü yapıyor
Limonlusu Dilarahmet1 geçmiş olsun. Zeytin yağı kullanma asitli olduğu için daha çok yakar. Altını temizledikten sonra saç kurutma makinası ile sıcaklık vermeden bebeğin poposunu kurut. Sonra eczaneden oksizinc krem al onu sür. Ertesi gün hiç Bi şey kalmaz 😊
Fs10 Taze_annee merhabalar eczaneden mavi renk olan hametan alın çok iyi geliyor 2 güne hafifletiyor. Yağ gibi şeyler sürmeyin asitli olduğu için daha kötü yapıyor
Fs10 @Dilarahmet1 @Taze_annee eğer ilerlemiş pişik ise inatçı ve geçmiyorsa travazol krem ve hametanı karıştırıp sürün. Travazolu çok fazla kullanmayın ama kortizonlu bir krem çünkü. Örneğin günde 5 defa hametan sürüyorsanız iki kez travazol krem yeterli. Bu arada sık sık altını değiştirip her kakasından sonrada mutlaka yıkayın. İki güne geçer inşallah
YadeKaradag Dilarahmet1 öncelikle kalıp sabunu ile yıka ben havluyla taşırken zaten islakligini alıyor sonra biraz havalandır. Ben foto ve Bepanthol ü karıştırdım 3 günde hiçbir şey kalmadı. Bezi biraz gevşek bağla ve çıtçıt lı zıbını kapatma. Geçmiş olsun
Sesem Fito bepanthane fucidin trosdyn bunlardan az az karıştırıp sür bölgeye 2 güne etkisini görürsün tertemiz ebemiz bize bunları önerdi hemen geçti.
Reyyan123_ Dilarahmet1 kalıp sabunuyla siliyorum daha sonra travazol ve hametan kullanıyorum hiç birşeyi kalmadı