Deletedmom_59 Merhabalar ilk sorum osaniti türkiyede güvenilir ve hizli kargo ile alabilecegim bir yer var mi ? Ikinci sorum ise tetagil en az kac aylik bebeklere verilebiliyor. Artik diş sancilarimiz oldugu kesinlesti yardımcı olabilirseniz cok sevinirm
Nekwam Deletedmom_59 osaniti nette var bikac yerde ama kargo konusunu onlara sorman gerekir. Tetagille içerik bence aynı onu alsan yeter.
Eminegokhan Deletedmom_59 Türkiye üretim yeri değil canm osanitin ve sahte belgesiz olarak üreten yerler var güvenilir mi hayır ben Almanya’dan getirttm osaniti o gelene kadar da tetagil kullandım instegramda muhendisinoglu diye bi sayfa var bak istersen içeriklerini inceliyip kullanp kullanmaman gerektiğini söylüyor adam en temiz icerikli olan osanit tetagil nurse harveys bitane daha vardı ama onu unuttum
OzEnAr Deletedmom_59 tetagil kullanıyorum ama bi fayda görmedim sanki canım anlamadım yada gördüm de :)
Deletedmom_59 Nekwam bende baya baktim bulamadim en son eczane aradim onlarda bitkisel kullanim ayi yazmiyor dediler esim almaya gitti simdi
Deletedmom_59 Eminegokhan size cok tesekkur ederim baktim simdi cok faydali oldu osanit almanyadan gelene kadar bunu denicez
Sevgiii1515 OzEnAr ben 3 gündür kullaniyorum fayda etti sanki uykuya geçişler kolaylaştı sanki. Bir de huzursuz olunca surekli dişini kaşırsa veiryorum ben