LeylaNur Seda_yazar verebilirsiniz hiç bekletmeden. Bebeğinizi sırt üstü düz bir zemine yatırıp ağızdan uygulayın. Yavaş yavaş. Bitince bebeğinizi hemen kaldırmayın ve emziğini verin, kusma olmasın.
RundownMom Seda_yazar bize sağlık ocağındaki ebe aşıyı aldığınız zaman dolapta bekletmeyin eczacıların dolabıyla sizin dolabınız aynı olmaz aşı etkisini kaybeder demişti. Kendiniz yapamayacaksanız yaptıracağınız zaman alsaydınız keşke.
KbrUmayAda Seda_yazar bekleyebilir ancak dolabı sık açıp kapadığımız için gün içinde, soğuk zincirin kırılmaması gerek. Şırınga şeklinde damla verir gibi ağzına akıtın taşırırsa da kaşıkla geri itleyin ağzına..
Efemm Seda_yazar verebilirsin emzirdikten 1 saat sonra ver gazını falan da cıksın ben oyle yaptım eşim kolunda tuttu ben yavaş yavaş verdim agzından kusmasın diye verdıkten 15.20 dk sonra emzirin
Hunilianne Seda_yazar yukarıda arkadaş güzelce anlatmış bence verebilirsiniz zaten tatlı gibi şapir süpür içiyor bebişler. Yapınca çok kolaymış diyeceksiniz.
Rabiaaaaa Bende evde verdik 4 gün önce yanınıza bir çay kaşığı alın ağzından sızan olursa onu geri verin benim bebegim severek içti hiç sıkıntı yaşamadık videolarda izlediğim bebeklerde severek içiyordu sanırım tadı güzel:)
Seda_yazar RundownMom ebemizle konuştuk sıkıntı olmaz veremezseniz bekleyin dedi sabahtan yaptırdık prospektüste yazılan derecede beklettik
Seda_yazar Hunilianne beni tanısanız bi içiremezsem telaşıyla bekledim :( sıkıntı olmadı sabahtan verdik