Zmrasevgi Merhabalar anneler benim bebeğim çok gazlı bi bebek cok cesitli gaz damlasi kullandım smdi zinco kullanıyorum ama hic bi fark yok işe yaramıyor gibi hissediyorum sizler neler yapiyosunuz gaz damlasi kullanıyo musunuz ise yarıyor mu
nurayuzun Zmrasevgi ben sap simplex kullanıyorum kendimde kimyon çayı içiyorum en çok çayın faydasını gördüm pırt pırt gazını cıkarıyor
aysegull Zmrasevgi iki şişe biogaia kullandım bitti bir kaç gündür beklemedeyim. İşe yarıyormuş. Bıraktım bırakalı kakasını zorlanarak yapıyor. Kullanırken daha rahat yapıyordu. Bir de metsil kullanıyorum o da işe yarıyor bizde
Zeynepkalem Bende rezene ve kimyonlu cay içiyorum faydasını görüyorum karın agrısı ve gaz şikayetınden dolayıda metsil kullanıyorum
Megam İyi geceler Evet bende kullanıyorum benimde gazlı bir bebeğim var biz rekaxtaz damla kullanıyoruz memnununuz. Birde tavsiyem e bebekten kiraz patik alabilirsiniz oda çok işe yarıyor
Ebelfezalininannesi Ben metsil kullaniyorum cok faydasini gördüm bia kullandim önce düzenli fayda görmedim