My_son Bende çok üzülüyorum 😔 ama şükür ki geçici birşey. İki aylıkken çıktı bizim sadece mama ile besleniyordu 6 aylık oldu artık ek gıdalara başladık sabah mama veriyorum öğlen pirinçle kayısıyı haşlayıp blenderdan geçirip içine muz armut veya elma rendeliyorum pütürlü kalsın diye bir çay kaşığıda pekmez katıyorum baya tok tutuyor öneririm lezzetlide oluyor ☺️ İki günlük yapıyorum bunu ertesi günede yetiyor akşama patatesli havuçlu çorba yapıyorum tuz atılmıyor ama ben tuz atıyorum canım çok az yoksa yemiyor🤷🏼♀️ Bazende irmikle kayısıyı havucu haşlıyorum blenderdan geçirip içine yine armut veya elma rendeliyorum yeme konusunda yiyor isteksiz değil bisküvi yapıp meyvelerle pekmezle yumuşatıp vermeyi deneyeceğim. Bazen sadece pirinçle havuç çorbası yapıyorum mesela çeşitlendiriyorum kendim biraz.. Nefis yemek tariflerini telefonuna indir canım orda bir çok çeşit var bebek çorbaları bebek mamaları bebek bisküvisi çoğunluk ordan bakıyorum,bebek tarhanası deniycem yoğurtsuz olanından ama nerden alırım bilemedim 🤷🏼♀️