9242 Marmaris’te yaşayan annelerimiz var mı ? Bebeğimin 2. Ay kontrolü için Ahu hastanesine gitmeli miyim? Acaba orda da vaka var Mıdır? 2.ay kontrolünde nelere dikkat ediliyor ? Gitmesem olur mu acaba? Zaten mecbur aşılar için sağlık ocağına gitcem …
mutire 9242 canım k.bakma 2 aylık yazmışsın zaten. Dikkaktli okumamisim. Sağlık ocağına asi için ne zaman gidiceksin? Aile hekimine danisabilirsin bebeğini o da muayene edebilir , gerekli görürse gidersin ahuya. Ahu da hangi doktora gidiyorsun
9242 mutire Alper beye gidiyoruz.sağlık ocağı da 1 nolu sağlık ocağı merkezde olan. Eve geliyorlarmış diye duydum bugün ama ebeyi henüz aramadım
mutire 9242 asi icinse ebeler gelir muhtemelen. Dr geleceğini sanmıyorum. Bebeğin küçük ya gelişimine bakılması gerekir kilo , boy , baş çevresi . Alperi ara bir istersen. Gerçi Alper sağolsun şu an işi ticarete döktü ya !!
9242 mutire geçen ay gelmeyin dedi Alper bey baya ısrarcı bi şekilde ama bu ay nasıl olcak bilemiyorum tabi :(
Hande59 9242 canım zaten 2 aylık aşısı için gittiğinde kilo boy baş çevresi ebe tarafından kontrol ediliyor gelişim yeterleriyse gitmenin zaten bir anlamanı olmaz önce ebeyle görüşüp aşısını yaptır istersen😊