Kardoo Kızlar merhaba herkes emzirirken kilo verirsin diyordu ben almışım hamilelikte 20 kilo aldım 1 aylıkken 15 kilosunu verdim şuan üçüncü aya yeni girdik 7 kilo almışım böyle olan var mı çok morelim bozuk
Havva_Nur Kardoo bende 76 yla hamile kaldım 71 e kadar düştüm 78.5 la doğuma gittim. Eve geldiğimde 72 kg ydum. Şimdi oğlum 4.5 aylık 84 kg ya kadar çıktım şimdiler de dikkat ediyorum 81 düştüm. Yani bende halimden hiç memnun değilim ama kendimi yemekten de alamıyorum.
SedaMeyra Kardoo hamileligimde 10 kilo verdim hamile kaldigim kiloda dogum yaptim. 40 cikana kadar 15 kilo verdim sonra emzirme surecine ve hastalik donemi girince fazlasiyla geri aldim 16 aylik suan
Tosbigim 80le girdim doğuma 7aylık oldu 70 kiloyum.. almıyorum vermiyorumda.. ama vermeye çalışıyorum..emzirirken gitmiyor ya
Eliff112 Emzirirken su agirlikli ya da kalorisi dusuk sut yapan seylerle beslenince veriliyor. Ama emzirirken cok cabuk aciktigimiz icin bahsettigim seyler haric surekli yedigimizden aliyoruz. Ben en son 78i gordum stopp dedim zayiflayacagim insallah 😁😁