Htic-btry17 Gün içerisinde muz ve yoğurt verebilir miyim ilk yoğurt ⅚ saat sonra muz versem meseala olurmu ki Şuan 6 aylık olduk
Azizeguney Htic-btry17 Oluur hatta muzlu yoğurt bile olur. Ama muzun içindeki siyah çekirdekleri çıkartın bebeğiniz kabız olmasın😊
Zeyno111 Htic-btry17 İkisini de 3 gün kuralıyla denediyseniz karıştırıp verebilirsiniz çok sevecektir 😅
Htic-btry17 Azizeguney Hani 3 gün kuralı var ya İlk çay kapıyla ikinci gün tatlı kaşıyla Üçüngü gün yemek kaşığıyla veriyor ya Şimdi muzda onu yapıyom 2 gündür Bu gün 3. Gün de Ondan bian bir kararsız kaldım aynı gün hem muz hem yoğurt ağır olur mu diye
Htic-btry17 Zeyno111 Yoğurdu bi kaç kez verdim önce Muzu ilk defa deniyoz 2 gündür bugün 3. Gün olacak da
Zeyno111 Htic-btry17 Ben mesela bir besini önceden denediysem onun dokunmadığına eminsen yeni besini son gün karıştırıp verdim Bence yapabilirsin yoğurda eminseniz dokunursa muzdandır anlaşılır başka farklı bir şey vermeyin.
Zeyno111 Htic-btry17 Genelde ben veriyorum yoğurttan artık bir sıkıntı olmadığına eminseniz neden olmasın hatta meyveyle yoğurdu karıştırıp vermek daha mantıklıymış sebzeleri red etmesin diye
[silindi] Htic-btry17 Canım burda okumuştum önce meyve yiyince sebzeyi yemiyorlarmış ne kadar doğru bilmiyorum 😅
Zeyno111 Htic-btry17 Bence sebzeler önceliğiniz olsun tatlının tadını alan bazı bebeler sebzeyi istemiyor
Babyboyyy Ben ek gıdada çok zorlanıyorum kızlar ya 9 bucuk aylık çiğneme yapmıyor :( yemekle arası yok çok iştahsız😔