Evlatkokusu234 Bebegim saat 3 cıvarı uyanıp cok agladı ayakta salladım kucagıma alıp gezdırınce 1 saat te sakınlestı 14 aylık mama yaptım ıcmedı basına gelen varmı nezaman cıkar bu diş
ucmgk21 Evlatkokusu234 benim bebeğim henüz küçük ama yakın arkadaşımın kızı var 14 aylık oda şu an diş sıkıntısı yaşıyor azı diş geliyor demişti arkadaşım ama tam bilmiyorum olabilir
Deletedmom278 Evlatkokusu234 Dişten olduğuna eminseniz yani bariz bir ağrı hissediyorsanız bebeğiniz de bir çay kaşığı calpol verebilirsiniz. Rahatlaması için. Eğer diş çıkıyorsa çıkana kadar bu durum ara ara sürebilir. Özellikle azı ve köpek dişlerse biraz zorlar sizi.
Deletedmom212 Evlatkokusu234 belki diştir canım benim oglumda 15 aylık sürekli memede kalmak istiyo 3 te 5 te 6 da kalkıp uyumuyo bida geçen gün üst arka patlamış. Ama sanırım alttan da mı gelicek üstten de mi kestiremiyorum eli hep agzında acmıoda agzını
Deletedmom413 Evlatkokusu234 Dün gece benim kizimda derin derin nefes aliyordu uyandim takip ettim bianda basti cigligi Ruya gormus olabilir mi acaba bebeginiz Ben oyle dusunmustum