Sefalininannesi Kızlar benım oglum 3 ay 28 günlük ve hala elınde bısey tutamıyor hergun elıne oyuncak verıyom ama gene atıyor napmam lazım sizde nasıldı ?
aybukemom Sefalininannesi bi bilgim yok ama bence acele etme her bebeğin gelişimi farklıdır eline çıngırak ver sende onla tut salla . Oyun halısı aldık biz başta yapamıyordu şimdi tüm gücüyle kendine çekiyor ağzına sokmak içşn . Bebekler de bizim gübü öğreniyor sen göster annesi zamanla yapar 🤗
Deletedmom336 Sefalininannesi bizimkide tutmuyor 3 ay 26 gunluk.ben verip tutturuyorum hemen dusuruyor ki normal 4 ten sonra yaparlar.bu zamanlardada yapan vardir ama 4 artilarda yapmakta normal
Deletedmom336 Sefalininannesi youtube da dr osman gonulal var bende burdan birinden duymustum Allah razi olsun ondan 😊ay ay gelisimi ne yapabilecegini cok guzel ayrintili anlatiyor dinle mutlaka✌
isill Sefalininannesi bnmkisi 4 ay 7 gunluk yeni yeni tutuyor bz anneler olrk endselnyrz fkt her bebegn gelisimi frkli bn de kfasni kucgmdykn sallio bzen tutamio mu dye tklyrm fkt yuzustu kydgmda dk tutuo
Deletedmom336 isill bence hepsi salliyor benimkide sole bi dimdik tutmuyor kucakta hafif bi sallanti oluyor ama dediginiz gni yuzustu tutuyor